Produse noi

  • Tip afișare
Afișează 1 - 16 din 16 produse

Hanorac original TRIVIUM de bărbați, din material de bumbac plăcut la atingere. Are mâneci lung și o croială lejeră. Pe spate are imprimeu amplu cu Trivium, iar piept s-a imprimat subtil logo-ul trupei heavy metal. Are glugă reglabilă prin șiret negru, manșete elastice, iar în față un buzunar...

317,00 lei

Uneori simți că ești pe interior ca Internet Explorer: Dead. Cu acest tricou vei exprima lipsa de motivație din tine, în timp ce te bucuri de un look edgy.  Calitatea materialului de bumbac este de necontestat, iar imprimeul rezistă la multe spălări.

59,99 lei

Tricou în stil hip-hop de bărbați, fabricat din material de bumbac. Are mânecă scurtă și are croială lejeră. Are logo în stil McDonald's și a fost creat special pentru fanii arhi-cunoscutei trupe Wu Tang. Laudă-te cu gusturile tale muzicale purtând acest tricou urban cu logo-ul Wu-Tang Clan.

69,99 lei 59,49 lei

Pentru că supragânditul este un sport de performanță la care tu excelezi, simți că tricoul cu imprimeu "Hang On. Let me overthink this" este realizat parcă pentru tine. Comandă online acest model de tricou personalizat cu text de culoare în contrast cu materialul bumbac și bucură-te de calitate.

59,99 lei

Ține persoanele nedorite la depărtare și poartă tricoul plin de atitudine cu imprimeu text "You Can't Sit With Us", în stil graffiti. Este fabricat din material de calitate, iar imprimeul este rezistent la multe spălări.

59,99 lei

Cu un simplu tricou de bumbac cu imprimeu poți exprima mai ușor ce lipsește pentru a forma ceva plin de sens. Imprimeul "F CK All I Need Is You" este perfect pentru tine dacă apreciezi umorul și ironia.

59,99 lei

Tricou personalizat cu imprimeu inedit: craniu înconjurat de "natură", realizat în culori vii, contrastante. Reprezintă o idee unică de cadou pentru un prieten apropiat, dar este ideal și pentru tine dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență.

59,99 lei

Imprimeul tricoului "Cosmic Donut" îmbină tot ce-ți place ție mai mult: gogoșile și universul nelimitat. Înfruntă-ți teama de necunoscut și comandă-l pentru a te convinge de material și imprimeu de calitate.

59,99 lei

Știm că doar 3 lucruri te mai țin la suprafață când viața devine complicată: pasiunea față de tot ce ține de spațiu, cafeaua și, bineînțeles, gogoșile.  Tricoul cu imprimeu colorat "AstroDonut" le îmbină pe toate, pentru ca tu să ai parte de tricoul perfect. Pe deasupra, mai e și foarte...

59,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu "Stressed, Blessed & Coffee Obsessed", perfect pentru gusturile tale dacă ești iubitoare de cafea.  Materialul său de bumbac îți asigură confort întreaga zi, iar imprimeul este rezistent la multe spălări. 

59,99 lei

Tricou de bărbați fabricat din bumbac calitativ și rezistent la multe spălări.  Are imprimeu cu aspect 3D pe partea din față, cu o caracatiță spațială, design obținut prin culori gradate.

59,99 lei

Citatele motivaționale au devenit plictisitoare. Îmbrățișează realitatea și comandă-ți un tricou cu imprimeu text amuzant, pe măsura personalității tale. Este fabricat din bumbac, iar pe față este imprimat cu "Live Laugh Leave Me the F#$k Alone".

59,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu colorat, cu aspect inedit. Este fabricat din material de bumbac calitativ, iar design-ul este imprimat direct în țesătură.

59,99 lei

Apreciează o ironie fină și poartă tricoul cu imprimeu contrastant "Your Stupid", scris greșit, pentru un plus de umor.  Are material de bumbac, astfel că te vei simți confortabil în timp ce frustrezi oamenii obsedați de corectitudine din jurul tău.

59,99 lei

E simplu; Tricoul cu imprimeu "The difference between pizza and your opinion" va fi piesa preferată din garderoba ta. Cu un ton sarcastic și răutăcios, acest tricou din bumbac cu imprimeu de calitate se mulează perfect pe personalitatea ta.

59,99 lei

Dragostea de gogoși nu poate fi comparată cu nimic, așa că avem o surpriză pentru tine. Poartă un tricou de bumbac cu imprimeu colorat și delicios, care îți va înveseli ziua. 

59,99 lei
  • Tip afișare
Afișează 1 - 16 din 16 produse