Tricouri damă Sunt 68 produse.

Filtre active

Tricou damă I Wanna Cry

Tricou damă I Wanna Cry But I Got Shi! to Do Te simți down, dar nu ai lucruri mai importante de făcut? Tricoul cu imprimeu "I Wanna Cry But I Got Shi! to Do" este alegerea perfectă! Fabricat dintr-un material moale și elastic, acest tricou te va face să te simți confortabil în timp ce rupi tiparele cu mesajul tău nonconformist. E timpul să îți arăți stilul  cu un strop de umor în garderoba ta...

69,99 lei

Tricou damă My Relationship Status

Tricou damă My Relationship Status Dacă sarcasmul este limba ta maternă și ești în căutarea cuiva care să țină pasul cu tine, acest tricou este perfect pentru garderoba ta. Fii sinceră și amuzantă în același timp, îmbrăcând acest tricou care dă cărțile pe față. Este fabricat din material de bumbac de calitate, durabil la uzura cotidiană, fără să-și piardă din strălucire.

69,99 lei

Tricou damă Fluturi

Tricou damă Fluturi Zboară în lumea culorilor cu noul nostru tricou de damă cu fluturi mov! Acest tricou aduce un strop de magie și gingășie în garderoba ta, îmbrățișând feminitatea și natura delicată a fluturilor mov. Confortul primează cu materialul de calitate și respirabil, perfect pentru zilele călduroase sau pentru a completa un outfit comod.

65,99 lei

Tricou damă And So It Is

Tricou damă Tricou damă And So It Is Dă viață garderobei tale cu tricoul de damă cu valuri și mesajul "And So It Is". O combinație jucăușă între mișcare și înțelepciune, tricoul e perfect pentru zilele când vrei să îți exprimi personalitatea fără a folosi cuvinte. Cumpără acum și fii în trend cu acest tricou plin de farmec!

69,99 lei

Tricou damă Sweet Craving

Tricou damă Tricou damă Sweet Craving Tricou din bumbac cu imprimeu frontal în față, ideal pentru zilele când ai chef de o pată de culoare în viața ta. Design-ul său extra sweet îți dă un aer optimist, care te ajută în orice zi. Are imprimeu rezistent la multe spălări, pentru ca tu să te bucuri de calitate când îl porți.

79,99 lei

Tricou damă Vergeturi & Celulită

Tricou damă Tricou damă Vergeturi & Celulită E ok să ai vergeturi și celulită. Mândrește-te cu frumusețea ta naturală și poartă ce îți place în timp ce îți păstrezi o atitudine pozitivă. Noi îți recomandăm tricoul cu imprimeu "Vergeturi & Celulită". E mai ieftin decât un abonament la "săliță" și te ajută să obții un look de minoră tineresc. 

79,99 lei

Tricou damă Sweet Music

Tricou damă Sweet Music Pentru că muzica se simte uneori ca desertul preferat, poartă un tricou cu imprimeu pe măsură. Dă frâu liber imaginației și alege acest tricou de damă cu imprimeu colorat și dulce, în ton cu personalitatea ta. Materialul său este calitativ (100% bumbac), care îți va lăsa pielea să respire și în cele mai dificile momente.

69,99 lei

Tricou damă Fun Leaves

Tricou damă Fun Leaves Știm că ești o persoană fun, așa că am realizat pentru tine tricoul "Fun Leaves". Acesta prezintă câte o frunză verde în părțile laterale, care contribuie la obținerea unul design interesant și amuzant. Este fabricat din bumbac de calitate, iar imprimeul face față la spălări repetate.

69,99 lei

Tricou damă Interested

Tricou damă Interested Ți se întâmplă uneori să nu ai chef, pur și simplu, de nimeni și nimic, iar toate lucrurile din jurul tău să fie atââât de boooriiing. Când nimic nu-ți captează interesul și vrei să te faci bine înțeleasă de acest lucru, tricoul cu imprimeu "Sorry if I looked interested. I'm not." este perfect pentru tine. Are mânecă scurtă, iar materialul său de bumbac îți oferă confort...

69,99 lei

Tricou damă Alice in Adulthood

Tricou damă Alice in Adulthood Personajele Disney s-au maturizat și trăiesc aceeași viață ca și tine. Bucură-te de părțile fun din viața de adult și poartă tricoul "Alice in Adulthood", cu imprimeu inedit.  Are mânecă scurtă, iar materialul său de bumbac te va ajuta să te simți comod întreaga zi.

71,99 lei

Tricou damă Daria

Tricou damă Daria Când simți că nu ai chef de nimic și de nimeni din jurul tău și că nimic nu te atinge, poartă tricoul cu Daria, care te va ajuta să îți exprimi emoțiile.  Este realizat din bumbac calitativ, iar imprimeul dreptunghiular rezistă la multe spălări.

69,99 lei
Tricou damă Wu-Tang Galaxy Tricou damă Wu-Tang Galaxy
  • -10,00 lei
  • La reducere!
  • -10,00 lei

Tricou damă Wu-Tang Galaxy

Tricou damă Wu-Tang Galaxy Vrei să exprimi celor din jur că ai gusturi muzicale excelente  în timp ce abordezi o țiuntă feminină? Dacă da, noi îți recomandăm acest tricou cu imprimeu hip-hop. A fost creat special pentru fanele arhi-cunoscutei trupe Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimat logo-ul trupei cu șablon abstract "Galaxy". 

89,99 lei 79,99 lei

Tricou damă Chubby Unicorn

Special gândit pentru tine, tricoul "Chubby Unicorn" vine echipat cu un imprimeu desprins parcă din povești. Materialul este de bumbac, care îți va oferi confort și stare de bine, ca-n basme.  Bucură-te, totodată, de imprimeu rezistent, care ilustrează o creatură fabuloasă, dar un pic dolofană, iubitoare de înghețată. Ca noi toți, de altfel.

69,99 lei

Tricou damă Terrible Singer

Credeai că nu există un tricou care să te descrie cu adevărat? Atunci aruncă o privire peste acest model din bumbac, cu imprimeu "Just Because I Can't Sing, Doesn't Mean I Won't Sing". Îl poți purta când ieși în oraș, dar mai ales la karaoke. Este, de asemenea, o idee excelentă de cadou pentru o persoană care adoră să cânte, deși este afonă nu excelează în domeniul muzical.

69,99 lei

Tricou damă Pinky Promise

Și tu ai o prietenă cu care ai obiceiul de a vă face promisiuni pe degetul mic. Acest tricou din bumbac cu imprimeu Pinky Promise în stil simplist, este ideal pentru tine, mai ales dacă ești o persoană de cuvânt.  Comandă-l și noi îți garantăm nivel maxim de confort și calitate ireproșabilă. Pinky Promise!

68,99 lei

Tricou damă Bottled Nature

Uneori, când stai încordată la birou, simți doar nevoia să evadezi în natură și să te bucuri de o clipă de liniște.  Pentru acele clipe când simți că nu poți face acest lucru, dar vrei să simți natura mai aproape de sufletul tău, există acest tricou din bumbac calitativ, care-ți va oferi doar confort fizic și spiritual.

69,99 lei

Tricou damă Dietă Echilibrată

Fii sinceră cu tine, o dietă echilibrată înseamnă să ai ciocolată în ambele mâini. Nu asculta părerile care-ți spun altceva, ciocolata aduce cu adevărat fericire și echilibru în viața ta. Îndulcește-te cu acest model de tricou, fabricat din bumbac, realizat cu scopul de a oferi confort la purtare chiar și după un snack "mic și ușor".

69,99 lei

Tricou damă Bad Girls Club

Intră în clubul secret al fetelor rele și hai să punem țara la cale. Acces au doar fetele cu adevărat rele: care dețin tricoul cu imprimeu "Bad Girls Club". Simte-te confortabil în acest tricou de bumbac cu mânecă scurtă din material calitativ. Chiar dacă ești o fată rea, tot meriți calitate garantată.

69,99 lei
Tricou damă Wu-Tang cu numele/porecla ta Tricou damă Wu-Tang cu numele/porecla ta
  • -10,00 lei
  • La reducere!
  • -10,00 lei

Tricou damă Wu-Tang cu numele tău/porecla ta

Tricou de damă fabricat din bumbac, cu mânecă scurtă, realizat pe un tipar clasic. Este creat special pentru fanii arhi-cunoscutei formații Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimat logo-ul trupei, iar pe mijloc cu numele sau porecla celei mai mari fane, adică al tău. Laudă-te cu gusturile tale muzicale purtând acest tricou urban în stil hip-hop. Se va face personalizat, la comandă,...

89,99 lei 79,99 lei