Back to catalog
Filtru de produse:
  • Niciun filtru selectat
  • Tip afișare
Afișează 1 - 12 din 63 produse

E ok să ai vergeturi și celulită. Mândrește-te cu frumusețea ta naturală și poartă ce îți place în timp ce îți păstrezi o atitudine pozitivă. Noi îți recomandăm tricoul cu imprimeu "Vergeturi & Celulită". E mai ieftin decât un abonament la "săliță" și te ajută să obții un look de minoră tineresc. 

79,99 lei

Coboară de pe culmile disperării și potrivește-ți ținuta la ce atitudinea pe care te fac unele persoane să o adopți.  Tricoul cu imprimeu "The Lion, The Witch, and The Audacity Of This B!#ch" este fabricat din bumbac și îți va oferi confort pe tot parcursul purtării.

69,99 lei

Uneori simți că ești pe interior ca Internet Explorer: Dead. Cu acest tricou vei exprima lipsa de motivație din tine, în timp ce te bucuri de un look edgy.  Calitatea materialului de bumbac este de necontestat, iar imprimeul rezistă la multe spălări.

69,99 lei

Pentru că supragânditul este un sport de performanță la care tu excelezi, simți că tricoul cu imprimeu "Hang On. Let me overthink this" este realizat parcă pentru tine. Comandă online acest model de tricou personalizat cu text de culoare în contrast cu materialul bumbac și bucură-te de calitate.

69,99 lei

Cu un simplu tricou de bumbac cu imprimeu poți exprima mai ușor ce lipsește pentru a forma ceva plin de sens. Imprimeul "F CK All I Need Is You" este perfect pentru tine dacă apreciezi umorul și ironia.

69,99 lei

Imprimeul tricoului "Cosmic Donut" îmbină tot ce-ți place ție mai mult: gogoșile și universul nelimitat. Înfruntă-ți teama de necunoscut și comandă-l pentru a te convinge de material și imprimeu de calitate.

69,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu "Stressed, Blessed & Coffee Obsessed", perfect pentru gusturile tale dacă ești iubitoare de cafea.  Materialul său de bumbac îți asigură confort întreaga zi, iar imprimeul este rezistent la multe spălări. 

69,99 lei

Citatele motivaționale au devenit plictisitoare. Îmbrățișează realitatea și comandă-ți un tricou cu imprimeu text amuzant, pe măsura personalității tale. Este fabricat din bumbac, iar pe față este imprimat cu "Live Laugh Leave Me the F#$k Alone".

69,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu colorat, cu aspect inedit. Este fabricat din material de bumbac calitativ, iar design-ul este imprimat direct în țesătură.

69,99 lei

E simplu; Tricoul cu imprimeu "The difference between pizza and your opinion" va fi piesa preferată din garderoba ta. Cu un ton sarcastic și răutăcios, acest tricou din bumbac cu imprimeu de calitate se mulează perfect pe personalitatea ta.

69,99 lei

Pentru că muzica se simte uneori ca desertul preferat, poartă un tricou cu imprimeu pe măsură. Dă frâu liber imaginației și alege acest tricou de damă cu imprimeu colorat și dulce, în ton cu personalitatea ta. Materialul său este calitativ (100% bumbac), care îți va lăsa pielea să respire și în...

69,99 lei

Știm că ești o persoană fun, așa că am realizat pentru tine tricoul "Fun Leaves". Acesta prezintă câte o frunză verde în părțile laterale, care contribuie la obținerea unul design interesant și amuzant. Este fabricat din bumbac de calitate, iar imprimeul face față la spălări repetate.

69,99 lei
  • Tip afișare
Afișează 1 - 12 din 63 produse