Back to catalog
Filtru de produse:
  • Niciun filtru selectat
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 63 produse

E ok să ai vergeturi și celulită. Mândrește-te cu frumusețea ta naturală și poartă ce îți place în timp ce îți păstrezi o atitudine pozitivă. Noi îți recomandăm tricoul cu imprimeu "Vergeturi & Celulită". E mai ieftin decât un abonament la "săliță" și te ajută să obții un look de minoră tineresc. 

79,99 lei

Coboară de pe culmile disperării și potrivește-ți ținuta la ce atitudinea pe care te fac unele persoane să o adopți.  Tricoul cu imprimeu "The Lion, The Witch, and The Audacity Of This B!#ch" este fabricat din bumbac și îți va oferi confort pe tot parcursul purtării.

69,99 lei

Uneori simți că ești pe interior ca Internet Explorer: Dead. Cu acest tricou vei exprima lipsa de motivație din tine, în timp ce te bucuri de un look edgy.  Calitatea materialului de bumbac este de necontestat, iar imprimeul rezistă la multe spălări.

69,99 lei

Pentru că supragânditul este un sport de performanță la care tu excelezi, simți că tricoul cu imprimeu "Hang On. Let me overthink this" este realizat parcă pentru tine. Comandă online acest model de tricou personalizat cu text de culoare în contrast cu materialul bumbac și bucură-te de calitate.

69,99 lei

Cu un simplu tricou de bumbac cu imprimeu poți exprima mai ușor ce lipsește pentru a forma ceva plin de sens. Imprimeul "F CK All I Need Is You" este perfect pentru tine dacă apreciezi umorul și ironia.

69,99 lei

Imprimeul tricoului "Cosmic Donut" îmbină tot ce-ți place ție mai mult: gogoșile și universul nelimitat. Înfruntă-ți teama de necunoscut și comandă-l pentru a te convinge de material și imprimeu de calitate.

69,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu "Stressed, Blessed & Coffee Obsessed", perfect pentru gusturile tale dacă ești iubitoare de cafea.  Materialul său de bumbac îți asigură confort întreaga zi, iar imprimeul este rezistent la multe spălări. 

69,99 lei

Citatele motivaționale au devenit plictisitoare. Îmbrățișează realitatea și comandă-ți un tricou cu imprimeu text amuzant, pe măsura personalității tale. Este fabricat din bumbac, iar pe față este imprimat cu "Live Laugh Leave Me the F#$k Alone".

69,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu colorat, cu aspect inedit. Este fabricat din material de bumbac calitativ, iar design-ul este imprimat direct în țesătură.

69,99 lei

E simplu; Tricoul cu imprimeu "The difference between pizza and your opinion" va fi piesa preferată din garderoba ta. Cu un ton sarcastic și răutăcios, acest tricou din bumbac cu imprimeu de calitate se mulează perfect pe personalitatea ta.

69,99 lei

Pentru că muzica se simte uneori ca desertul preferat, poartă un tricou cu imprimeu pe măsură. Dă frâu liber imaginației și alege acest tricou de damă cu imprimeu colorat și dulce, în ton cu personalitatea ta. Materialul său este calitativ (100% bumbac), care îți va lăsa pielea să respire și în...

69,99 lei

Știm că ești o persoană fun, așa că am realizat pentru tine tricoul "Fun Leaves". Acesta prezintă câte o frunză verde în părțile laterale, care contribuie la obținerea unul design interesant și amuzant. Este fabricat din bumbac de calitate, iar imprimeul face față la spălări repetate.

69,99 lei

Ți se întâmplă uneori să nu ai chef, pur și simplu, de nimeni și nimic, iar toate lucrurile din jurul tău să fie atââât de boooriiing. Când nimic nu-ți captează interesul și vrei să te faci bine înțeleasă de acest lucru, tricoul cu imprimeu "Sorry if I looked interested. I'm not." este perfect...

69,99 lei

Am realizat un tricou special pentru atunci când simți că ești în perioada ta de H.O.E. (Happiness Over Everything). Cu acest mesaj motivațional îți garantăm că vei trece mai ușor peste zilele dificile. Are mânecă scurtă și o croială clasică, pentru ca tu să-l poți integra ușor în outfit-ul tău.

69,99 lei

Personajele Disney s-au maturizat și trăiesc aceeași viață ca și tine. Bucură-te de părțile fun din viața de adult și poartă tricoul "Alice in Adulthood", cu imprimeu inedit.  Are mânecă scurtă, iar materialul său de bumbac te va ajuta să te simți comod întreaga zi.

71,99 lei
-50%

Când simți că nu ai chef de nimic și de nimeni din jurul tău și că nimic nu te atinge, poartă tricoul cu Daria, care te va ajuta să îți exprimi emoțiile.  Este realizat din bumbac calitativ, iar imprimeul dreptunghiular rezistă la multe spălări. 50% reducere doar la alb, XXL

69,99 lei 35,00 lei

Optează pentru tricoul cu imprimeu "Half Skull Face", care se va potrivi de minune outfit-ului tău inedit. Este realizat din 100% bumbac, cu atenție la detalii și finisaje de calitate.

70,99 lei

Dă frâu liber imaginației și pătrunde într-un univers relaxantat, în care poți ajunge foarte ușor, doar privind acest tricou cu imprimeu de poveste. Îmbracă-l și simte pe piele atingerea de bumbac 100%, însoțit de finisaje delicate.

69,99 lei

Hranește-ți spiritul artistic purtând un tricou cu imprimeu funny "Van Gogh - Van Goghing - Van Gone". Completează-ți ținuta cu un obiect vestimentar trendy, cu finisaje de calitate și imprimeu durabil.

69,99 lei

Pentru acele zile când ți s-a luat de tot, am realizat tricoul cu imprimeu "here's my cup of care, oh, look, it's fu#!ng empty". Te asigurăm că este un bumbac de calitate înaltă, pentru ca tu să depășești momentele de nepăsare în confort maxim.

68,99 lei

Halloween-ul e atât de aproape și probabil că te-ai săturat de toate modelele pe care le vezi la toată lumea, în fiecare an. Ieși din tipare și atrage toată atenția asupra ta cu acest tricou din bumbac cu imprimeu calitativ "Dia de Muertos".

69,99 lei

Vrei să exprimi celor din jur că ai gusturi muzicale excelente  în timp ce abordezi o țiuntă feminină? Dacă da, noi îți recomandăm acest tricou cu imprimeu hip-hop. A fost creat special pentru fanele arhi-cunoscutei trupe Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimat logo-ul trupei cu șablon...

79,99 lei 69,99 lei

Pentru acele zile, când ești plină de idei mărețe și creative, am conceput tricoul "Creative Ideas". Poartă-l cu încredere și profită de imprimeul artistic.  Este realizat din material de bumbac, pentru ca tu să te bucuri de calitate în timp ce tu te lași inspirată de idei inovatoare.

69,99 lei

Special gândit pentru tine, tricoul "Chubby Unicorn" vine echipat cu un imprimeu desprins parcă din povești. Materialul este de bumbac, care îți va oferi confort și stare de bine, ca-n basme.  Bucură-te, totodată, de imprimeu rezistent, care ilustrează o creatură fabuloasă, dar un pic dolofană,...

69,99 lei

Credeai că nu există un tricou care să te descrie cu adevărat? Atunci aruncă o privire peste acest model din bumbac, cu imprimeu "Just Because I Can't Sing, Doesn't Mean I Won't Sing". Îl poți purta când ieși în oraș, dar mai ales la karaoke. Este, de asemenea, o idee excelentă de cadou pentru o...

69,99 lei

Lasă-te purtată de valul muzicii și de notele muzicale pe care le simți până în adâncul sufletului și poartă tricoul "Infinite Music". Are imprimeu pe partea din față cu o pereche de căști încolăcite în simbolul infinitului, care fac din acest model unul perfect pentru tine.

68,99 lei

Știm că uneori ți-ai dori să ai în piept o cutiuță sau un seif care să-ți păstreze înimia în siguranță și care să o protejeze de tot ce e rău. Cu tricoul "Captive Heart" poți simți asta, în timp ce te bucuri de o piesă vestimentară de calitate, cu imprimeu abstract.

68,99 lei

Și tu ai o prietenă cu care ai obiceiul de a vă face promisiuni pe degetul mic. Acest tricou din bumbac cu imprimeu Pinky Promise în stil simplist, este ideal pentru tine, mai ales dacă ești o persoană de cuvânt.  Comandă-l și noi îți garantăm nivel maxim de confort și calitate ireproșabilă....

68,99 lei

Uneori, când stai încordată la birou, simți doar nevoia să evadezi în natură și să te bucuri de o clipă de liniște.  Pentru acele clipe când simți că nu poți face acest lucru, dar vrei să simți natura mai aproape de sufletul tău, există acest tricou din bumbac calitativ, care-ți va oferi doar...

69,99 lei

Iată un tricou care a fost realizat special pentru tine. Cu imprimeu "Not Cute Just Psycho", acest tricou reușește să exprime tot ce te caracterizează pe tine: drăguță și nebună plină de viață. Imprimeul frontal de tip text este calitativ, astfel că rezistă la multe spălări, în timp ce tu te...

68,99 lei
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 63 produse