Mască Anonymous - Vendetta (Guy Fawkes)

SU-MD001

Rămâi sub anonimat cu masca Vendetta, inspirată din personajul Guy Fawkes (V for Vendetta) . Mărimea sa este universală (cu bandă elastică de prindere, la spate), iar imprimeul este unisex.

Este ideală pentru Halloween, petreceri, carnavaluri sau festivaluri. Acoperă în întregime fața, pentru a obține un aer misterios.

PRIMEȘTE MASCA GRATIS (vezi prima fotografie a produsului pentru detalii)

Mai multe detalii

29,00 lei

Rămâi sub anonimat cu masca Vendetta, inspirată din personajul Guy Fawkes (V for Vendetta) . Mărimea sa este universală (cu bandă elastică de prindere, la spate), iar imprimeul este unisex.

Este ideală pentru Halloween, petreceri cu costume, carnavaluri sau festivaluri. Acoperă în întregime fața, pentru a obține un aer misterios.

PRIMEȘTE MASCA GRATIS (vezi prima fotografie a produsului pentru detalii)

Măsoară în cm lățimea și lungimea unui tricou pe care îl ai deja. Folosește tabelul de mai jos pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită când plasezi comanda.

Citește înainte Politica de Retur pentru a afla dinainte dacă produsul pe care urmează să îl comanzi se poate returna sau nu. Dimensiunile sunt orientative și pot varia în funcție de culoarea materialului.

PENTRU TRICOURI ALBE ȘI NEGRE

Măsură bărbați 

Lățime

Lungime

Măsură damă

Lățime

Lungime

S 48 cm 65 cm S 40 cm 63 cm
M 50 cm  69 cm M 41 cm 66 cm
L 53 cm  72 cm L 44 cm 69 cm
XL 55 cm 75 cm XL 48 cm 71 cm
XXL 62 cm 75 cm XXL 53 cm 72 cm

Răspuns Anca Murariu ("Am primit masca?"):

Salutare, Anca.

Mulțumim pentru comanda ta. Aceasta a fost recepționată și va sosi la tine în curând. Am observat că nu ai folosit codul pentru a primi masca cadou, însă, în urma solicitării tale, am făcut o excepție și ți-am pus în colet și masca gratis cu imprimeu Vendetta.

O seară minunată îți dorim!

Am primit masca?

Am plasat o comanda acum 2 zile cu 2 tricouri, dar nu am folosit codul. Ma puteti ajuta sa primesc masca cu vendetta gratis in colet,va rog?

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Vezi și alte 30 produse din aceeași categorie: