Back to catalog
  • Tip afișare
Afișează 1 - 8 din 8 produse

Plasează orice comandă și primești GRATUIT 3 stickere din partea noastră, de cea mai bună calitate.

0,00 lei

Șapcă realizată din burete și plasă, care oferă confort la purtare. A fost realizată special pentru fanii arhi-cunoscutei trupe Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimată cu logo-ul trupei. Laudă-te cu gusturile tale muzicale purtând această șapcă urbană în stil hip-hop.

45,00 lei

Bucură-te de natură și poartă o șapcă cu imprimeu cu adevărat raw, cu siguranță pe placul tău.  Are imprimeu colorat pe partea din față, care se îmbină perfect cu nuanța de verde închis a materialului.

39,00 lei

Șapcă neagră cu burete frontal alb, pe care s-a imprimat semnul păcii. Păstrează o gândire pozitivă și calmă în timp ce te bucuri de cea mai bună calitate.

39,00 lei

Ține capul sus și păstrează o atitudine degajată, în timp ce porți șapca cu imprimeu text "Never Heard of You". Iese din tipare prin aspectul său cool, dar și prin materialele calitative folosite la fabricarea acesteia.

39,00 lei

Nimic nu e mai important în lume decât iubirea. Totuși, aceasta se stinge cu timpul, însă pizza e pentru totdeauna.  Exprimă-ți iubirea față de cel mai bun preparat fast-food din lume și poartă o șapcă cu imprimeu pe cât de gustos, pe atât de calitativ.

39,00 lei

Demonstrează că faci parte din gașca puștilor cool și poartă o șapcă pe măsură. Cu un imprimeu ireproșabil aplicat pe materiale de calitate, această șapcă cu plasă nu te va dezamăgi.

39,00 lei

Arată-le celor din jur că te simți ca o prințesă și că vrei să fii tratată ca atare cu această șapcă girly. Ne luăm angajamentul să fim noi primii care te tratează ca pe o prințesă, astfel că această șapcă este realizată din materiale calitative, care-ți vor oferi confort la purtare.

39,00 lei
  • Tip afișare
Afișează 1 - 8 din 8 produse