Tricouri 126 produse în categorie

Tricouri urbane cu imprimeuri cool, la modă sau amuzante, toate create pe stilul tău. Aici găsești zeci de modele de tricouri cu imprimeuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Sunt realizate din bumbac 100%, iar imprimeul este unul calitativ și rezistent. Sunt realizate la comandă pentru fiecare client în parte (NU se pot returna).

Back to catalog
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 126 produse

E ok să ai vergeturi și celulită. Mândrește-te cu frumusețea ta naturală și poartă ce îți place în timp ce îți păstrezi o atitudine pozitivă. Noi îți recomandăm tricoul cu imprimeu "Vergeturi & Celulită". E mai ieftin decât un abonament la "săliță" și te ajută să obții un look de minoră tineresc. 

79,99 lei

Tricou de bărbați cu imprimeu de un umor dur: "What Are You Gonna Do, Stab Me? - Julius Caesar 44 BC". Poartă-l pentru a atrage atenția celor din jur și bucură-te de calitatea unui imprimeu rezistent pe material de bumbac.

69,99 lei

Coboară de pe culmile disperării și potrivește-ți ținuta la ce atitudinea pe care te fac unele persoane să o adopți.  Tricoul cu imprimeu "The Lion, The Witch, and The Audacity Of This B!#ch" este fabricat din bumbac și îți va oferi confort pe tot parcursul purtării.

69,99 lei

Uneori simți că ești pe interior ca Internet Explorer: Dead. Cu acest tricou vei exprima lipsa de motivație din tine, în timp ce te bucuri de un look edgy.  Calitatea materialului de bumbac este de necontestat, iar imprimeul rezistă la multe spălări.

69,99 lei

Tricou în stil hip-hop de bărbați, fabricat din material de bumbac. Are mânecă scurtă și are croială lejeră. Are logo în stil McDonald's și a fost creat special pentru fanii arhi-cunoscutei trupe Wu Tang. Laudă-te cu gusturile tale muzicale purtând acest tricou urban cu logo-ul Wu-Tang Clan.

79,99 lei 69,99 lei

Pentru că supragânditul este un sport de performanță la care tu excelezi, simți că tricoul cu imprimeu "Hang On. Let me overthink this" este realizat parcă pentru tine. Comandă online acest model de tricou personalizat cu text de culoare în contrast cu materialul bumbac și bucură-te de calitate.

69,99 lei

Ține persoanele nedorite la depărtare și poartă tricoul plin de atitudine cu imprimeu text "You Can't Sit With Us", în stil graffiti. Este fabricat din material de calitate, iar imprimeul este rezistent la multe spălări.

69,99 lei

Cu un simplu tricou de bumbac cu imprimeu poți exprima mai ușor ce lipsește pentru a forma ceva plin de sens. Imprimeul "F CK All I Need Is You" este perfect pentru tine dacă apreciezi umorul și ironia.

69,99 lei

Tricou personalizat cu imprimeu inedit: craniu înconjurat de "natură", realizat în culori vii, contrastante. Reprezintă o idee unică de cadou pentru un prieten apropiat, dar este ideal și pentru tine dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență.

69,99 lei

Imprimeul tricoului "Cosmic Donut" îmbină tot ce-ți place ție mai mult: gogoșile și universul nelimitat. Înfruntă-ți teama de necunoscut și comandă-l pentru a te convinge de material și imprimeu de calitate.

69,99 lei

Știm că doar 3 lucruri te mai țin la suprafață când viața devine complicată: pasiunea față de tot ce ține de spațiu, cafeaua și, bineînțeles, gogoșile.  Tricoul cu imprimeu colorat "AstroDonut" le îmbină pe toate, pentru ca tu să ai parte de tricoul perfect. Pe deasupra, mai e și foarte...

69,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu "Stressed, Blessed & Coffee Obsessed", perfect pentru gusturile tale dacă ești iubitoare de cafea.  Materialul său de bumbac îți asigură confort întreaga zi, iar imprimeul este rezistent la multe spălări. 

69,99 lei

Tricou de bărbați fabricat din bumbac calitativ și rezistent la multe spălări.  Are imprimeu cu aspect 3D pe partea din față, cu o caracatiță spațială, design obținut prin culori gradate.

69,99 lei

Citatele motivaționale au devenit plictisitoare. Îmbrățișează realitatea și comandă-ți un tricou cu imprimeu text amuzant, pe măsura personalității tale. Este fabricat din bumbac, iar pe față este imprimat cu "Live Laugh Leave Me the F#$k Alone".

69,99 lei

Tricou de damă cu imprimeu colorat, cu aspect inedit. Este fabricat din material de bumbac calitativ, iar design-ul este imprimat direct în țesătură.

69,99 lei

Apreciează o ironie fină și poartă tricoul cu imprimeu contrastant "Your Stupid", scris greșit, pentru un plus de umor.  Are material de bumbac, astfel că te vei simți confortabil în timp ce frustrezi oamenii obsedați de corectitudine din jurul tău.

69,99 lei

E simplu; Tricoul cu imprimeu "The difference between pizza and your opinion" va fi piesa preferată din garderoba ta. Cu un ton sarcastic și răutăcios, acest tricou din bumbac cu imprimeu de calitate se mulează perfect pe personalitatea ta.

69,99 lei

Dragostea de gogoși nu poate fi comparată cu nimic, așa că avem o surpriză pentru tine. Poartă un tricou de bumbac cu imprimeu colorat și delicios, care îți va înveseli ziua. 

69,99 lei

Pentru că muzica se simte uneori ca desertul preferat, poartă un tricou cu imprimeu pe măsură. Dă frâu liber imaginației și alege acest tricou de damă cu imprimeu colorat și dulce, în ton cu personalitatea ta. Materialul său este calitativ (100% bumbac), care îți va lăsa pielea să respire și în...

69,99 lei

Ți se întâmplă des să auzi la cei din jurul tău că dragostea adevărată e greu de găsit. Și totuși cum de ți-a fost atât de ușor să iubești hip-hop-ul așa rapid? Am creat astfel pentru tine acest tricou cu design unicat, cu imprimeu text "One day i'll fall in love with you like my ears did for...

69,99 lei

Știm că ești o persoană fun, așa că am realizat pentru tine tricoul "Fun Leaves". Acesta prezintă câte o frunză verde în părțile laterale, care contribuie la obținerea unul design interesant și amuzant. Este fabricat din bumbac de calitate, iar imprimeul face față la spălări repetate.

69,99 lei

E firesc ca uneori să simți că ai nevoie de mai mult spațiu. Știm că uneori ai capul în nori și că ai mintea către stele, așa că am realizat pentru tine acest tricou adaptat la starea ta.  Are imprimeu colorat și viu, iar materialul său de bumbac îți oferă confort la purtare.

71,99 lei

Ți se întâmplă uneori să nu ai chef, pur și simplu, de nimeni și nimic, iar toate lucrurile din jurul tău să fie atââât de boooriiing. Când nimic nu-ți captează interesul și vrei să te faci bine înțeleasă de acest lucru, tricoul cu imprimeu "Sorry if I looked interested. I'm not." este perfect...

69,99 lei

Asortează-ți ținuta la mașina ta preferată și poartă cu mândrie tricoul cu imprimeu "Respect Your Elders". Are mânecă scurtă și este realizat din bumbac, pe un tipar clasic și lejer, care-ți va garanta confort la volan.

70,99 lei

Am realizat un tricou special pentru atunci când simți că ești în perioada ta de H.O.E. (Happiness Over Everything). Cu acest mesaj motivațional îți garantăm că vei trece mai ușor peste zilele dificile. Are mânecă scurtă și o croială clasică, pentru ca tu să-l poți integra ușor în outfit-ul tău.

69,99 lei

Învață să împarți orice și ia exemplu de la Baby Yoda și Pikachu, purtând acest tricou cu filtru vintage.  Poți forma cu ajutorul lui o ținută funny, care va impresiona persoanele din jurul tău. Are mânecă scurtă, croială lejeră, iar materialul din bumbac calitativ va rezista la multe spălări.

73,99 lei

Personajele Disney s-au maturizat și trăiesc aceeași viață ca și tine. Bucură-te de părțile fun din viața de adult și poartă tricoul "Alice in Adulthood", cu imprimeu inedit.  Are mânecă scurtă, iar materialul său de bumbac te va ajuta să te simți comod întreaga zi.

71,99 lei

Știm că sunt momente când simți că ai nevoie de un Chill Pill, așa că am creat pentru tine un tricou demn de stările prin care treci.  Poartă-l la o ținută sport și bucură-te de un imprimeu cu nuanțe contrastante, aplicat pe material de bumbac rezistent.

72,99 lei
-50%

Când simți că nu ai chef de nimic și de nimeni din jurul tău și că nimic nu te atinge, poartă tricoul cu Daria, care te va ajuta să îți exprimi emoțiile.  Este realizat din bumbac calitativ, iar imprimeul dreptunghiular rezistă la multe spălări. 50% reducere doar la alb, XXL

69,99 lei 35,00 lei

Descoperă semnificația ascunsă a orei 11:34 purtând acest tricou cu imprimeu cu adevărat inedit. Trebuie doar să-ți întorci puțin capul. Bucură-te de calitate garantată a materialului și de imprimeu rezistent, de culoare contrastantă.

68,99 lei
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 126 produse