Face Shield/ cagulă/ mască tubulară Skull

SU-MT007

Mască tubulară de protecție cu multiple întrebuințări. Aceasta îți oferă stil și protecție împotriva vântului, prafului și a soarelui. Se poate purta în multiple moduri. Nu reține umezeala, se usucă foarte repede și te lasă să respiri cu ușurință.
Este ideală de purtat în drumeții, pe bicicletă, pe ski, motor etc., dar și ca un simplu accesoriu urban cool și cu atitudine.

Mai multe detalii

45,00 lei

Mască tubulară de protecție cu multiple întrebuințări. Aceasta îți oferă stil și protecție împotriva vântului, prafului și a soarelui. Se pot purta în multiple moduri (a se vedea ultima fotografie a produsului). Dată fiind elasticitatea sa, este ușoară și confortabilă, încât nici nu o vei simți. Nu reține umezeala, se usucă foarte repede și te lasă să respiri cu ușurință, fiind realizată din 100% poliester.
Este ideală de purtat în drumeții, pe bicicletă, pe ski, motor etc., dar și ca un simplu accesoriu urban cool și cu atitudine.
Este rezistentă la pete, mărimea universală, model unisex cu dimensiunile 23,5 x 28,5 cm, fabricată în România.
Se poate spăla la mașina de spălat rufe. A NU se călca.

PENTRU TRICOURI

Măsoară în cm lățimea și lungimea unui tricou pe care îl ai deja. Folosește tabelul de mai jos pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită când plasezi comanda.

Citește înainte Politica de Retur pentru a afla dinainte dacă produsul pe care urmează să îl comanzi se poate returna sau nu.

Măsură bărbați 

Lățime

Lungime

Măsură damă

Lățime

Lungime

S 50 cm 69 cm S 41 cm 61 cm
M 53 cm  72 cm M 44 cm 63 cm
L 56 cm  74 cm L 47 cm 65 cm
XL 58 cm 76 cm XL 50 cm 67 cm
XXL 62 cm 78 cm XXL 53 cm 69 cm

E buna

Recomand, eu mi-am luat in vara si am folosit-o mai rar (doar la peste), dar pe timp de toamna / iarna se gasesc mai multe intrebuintari pentru ea.

yey!

Am primit mail automat cand aceasta a revenit in stoc si nu mi-a venit sa cred. de aceea va si sunasem mai devreme. o astept de o gramada de timp. a venit la fix, pentru ca urmeaza sa merg la mare, si de surf e numa' buna. thanks, guys!

foarte calitativa

Masca foarte misto si nimic de reprosat. Am dat doar 4 stele pentru ca mi-a ajuns dupa 2 zile de la plasarea comenzii, si aveam nevoie de ea la munte. Oricum e super ok si pentru oras.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Vezi și alte 15 produse din aceeași categorie: