Back to catalog
Filtru de produse:
  • Niciun filtru selectat
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 45 produse

Obține o apariție spectaculoasă de Halloween cu tricoul "Scary Night". Este realizat din bumbac rezistent în timp, cu imprimeu pentru seri cu adevărat înfricoșătoare. Îl poți purta chiar și în restul anului, când ai chef să îmbraci ceva comod, cu imprimeu cool.

59,99 lei

Tricou cu imprimeu urban "Astral Dopium", creat special pentru zilele când te simți mai high decât un astronaut. Poartă-l cu încredere și bucură-te de material de bumbac rezistent la multe spălări și imprimeu calitativ. 

59,99 lei

Tricou hip-hop de bărbați confecționat din bumbac. Are mânecă scurtă și a fost realizat pe o croială lejeră. Este creat special pentru fanii arhi-cunoscutei trupe Wu Tang Clan, cu ocazia aniversării a 20 de ani. Laudă-te cu gusturile tale muzicale purtând acest tricou urban cu logo-ul Wu-Tang Clan.

69,99 lei 59,99 lei

Într-o lume zbuciumată, cu agitația orașului, fii tu cel care iese în evidență. Tricoul "Vinyl City" te va face să adopți un spirit liber și artistic, în ciuda aglomerației din oraș. Este realizat din material de bumbac, lejer, care-ți va lăsa pielea să respire, în timp ce tu te bucuri de...

59,59 lei

Știm că nu te ating mesajele emoționale, așa că am pregătit ceva special pentru tine. Cu material de bumbac, care va rezista mult în timp, și imprimeu mulat pe caracterul tău. Imprimeul "Worry Less and Drink Beer" reprezintă cel mai touchy mesaj motivațional pe care îl vei avea pe tricou. Și...

59,50 lei

Pe o vreme atât de călduroasă, acest tricou îți va da senzația de răcoare, datorită imprimeului său fresh și delicios cu o înghețată colorată pe skateboard. Este fabricat din bumbac de calitate, astfel că pe tot parcursul sezonului de vară nu ai de ce să îți faci griji. Include-l în ținuta ta și...

58,99 lei

Să fii programator nu e ușor, așa că am creat pentru tine un tricou cu imprimeu text în care te vei regăsi pe deplin. Este confecționat din bumbac de calitate, pe care îl poți purta atât la birou, cât și la simplele ieșiri în oraș, unde te poți lăuda cu meseria ta. Comandă-l și arată-le tuturor...

58,99 lei

Propunem acest tricou realizat din material cu adevărat calitativ, de bumbac, tuturor persoanelor care simt și doresc să trăiască LIBER. Recomandăm acest tricou pentru realizarea unei ținute urbane, plină de caracter și spirit românesc.

57,99 lei

Fii gata de luptele cotidiene cu care simți că te confrunți zilnic și poartă cu tărie tricoul "Battle Axes". Materialul de bumbac al acestuia îți va oferi tot confortul de care ai nevoie pe parcursul zilei, iar imprimeul său masculin îți va oferi un boost de încredere.

60,99 lei

Pentru acele dimineți în care te simți ca un zombie, în care găsești cu greu motive să devii mai activ, tricoul "Skateboard Zombie" este perfect. Îți oferă stil și te ajută să construiești o ținută cool și captivantă, în timp ce materialul său de bumbac îți garantează lejeritate.

58,99 lei

Tricou de bărbați cu mânecă scurtă, realizat pe croială lejeră, pe lângă corp. Este fabricat din bumbac de calitate, care lasă pielea să respire.În partea din față are un imprimeu complex cu o maimuță astronaut aflată în spațiu, care va atrage toate privirile din jurul tău.

59,99 lei

Tricou din bumbac, cu imprimeu calitativ pe partea din față cu un iepure la fel de cool ca si tine. Îl poți asorta cu ușurință la orice alte piese vestimentare, iar stilul său va fi ideal pentru ținutele tale urbane.

59,99 lei

Fă-ți zilele mai colorate purtând tricoul "Colourful Damage", cu imprimeu frontal care afișează o bâtă de baseball lovind cu patos un spray graffiti. Tricoul este confortabil și oferă lejeritate la purtare, fiind ideal pentru orice activitate.

59,99 lei

Poartă iubirea pentru muzică la pieptul tău. La propriu. Exprimă-ți gusturile cu acest tricou fabricat din bumbac, care pe partea din față are imprimeu colorat cu un disc de vinyl spart și din care ies note muzicale.

59,99 lei

Tricou cu mânecă scurtă, fabricat cu grijă din material calitativ de bumbac. Datorită imprimeului frontal "Skating Pizza" realizat în culori super vii, tu vei ieși mai ușor în evidență ca oricând.

59,99 lei

Tricou gândit și creat special pentru persoanele care au cunoscut "iubirea adevărată" și care știu să mânuiască bine arta seducției. Comandă-l și bucură-te de confort și material de calitate, la pachet cu imprimeu cu dublu înțeles. ⚡Profită de oferta fulger: 25% DISCOUNT doar la negru, mărimea S.

59,99 lei

Tricou de bărbați fabricat din bumbac, cu mânecă scurtă, realizat pe un tipar clasic. Este creat special pentru fanii arhi-cunoscutei formații Wu Tang Clan, pe partea din față fiind imprimat logo-ul trupei, iar pe mijloc cu numele sau porecla celui mai mare fan, adică al tău. Laudă-te cu...

69,99 lei 59,99 lei

Descoperă o lume complet diferită, plină de culori, cu modelul de tricou "Blue Eyeball", care-ți va încânta toate simțurile.  Comandă-l și nu vei mai avea ochi pentru alt model (pun intended).

59,99 lei

"Abs are great but have you tried donuts". Să fim serioși, cu toții ne mințim că vom începe să mergem la sală de mâine. Dar poate nu de mâine, că e vineri, să începem de luni. Dar poate nu de luni, că e aproape final de lună, de la începutul lunii. Poate nici de pe 1, că e noiembrie, ce rost are?...

58,99 lei

Tricou fabricat din material calitativ de bumbac, pe o croială lejeră. Pe partea din față are un imprimeu cu un skateboard rupt, realizat dintr-o combinație de culori vii. Ieși în evidență în cel mai cool mod posibil: purtând un tricou cu un imprimeu atât de wow, încât îi va lăsa mască pe cei din...

56,99 lei

Tricou clasic din bumbac pentru toți amatorii de senzații puternice. Acesta este realizat pe croială lejeră, din material calitativ de bumbac. Simte adrenalina doar purtând acest tricou cu imprimeu colorat și cu adevărat cool.

62,99 lei 56,06 lei

Pentru că știm că îți place atât de mult berea, încât simți că aproape ai alege-o în defavoarea persoanelor din jurul tău, ți-am pregătit un tricou pe măsură. Acesta este fabricat din bumbac, are mâneci scurte, iar pe partea din față prezintă imprimeu text "Wish You Were Beer". P.S. Nu-ți face...

59,99 lei

Tricou cu design plin de culori vii, complex și deosebit, dar mai ales super cool. Este fabricat din material calitativ de bumbac, are mânecă scurtă și este realizat pe o croială lejeră. Lasă-ți inspirația să-ți domine stilul vestimentar și poartă acest tricou oriunde mergi.

55,99 lei

Ești un fotograf priceput și la Photoshop? Dacă ai simțul umorului, iar replica "I'll Fix It In Photoshop" este la ordinea zilei pentru tine, acest tricou este fix ceea ce cauți. Este fabricat din bumbac, are mânecă scurtă și este comod, fiind ideal pentru o ședință foto.

59,99 lei

Tricou de bărbați cu mânecă scurtă, fabricat din material calitativ de bumbac. Pe partea din față i s-a atașat un imprimeu rezistent cu o casetă audio, cool și la modă.

59,99 lei

Tricou de bărbați exploziv de cool. Pe partea din față are imprimeu cu "BOOM", alcătuit din litere "sparte". Poartă-l și vei capta toată atenția celor din jur.

59,99 lei

Tricou de bărbați din bumbac, cu mânecă scurtă. Pe partea din față i s-a atașat un imprimeu amuzant cu "Gangsta Wrap", delicios de periculos.

59,99 lei

Poartă tricoul pentru bărbați cu imprimeu Smile pentru a-ți aduce un zâmbet pe buze. Este realizat din material foarte comod și plăcut la atingere, încât tu te vei simți confortabil purtându-l.

56,99 lei

Tricou realizat de echipa StocUrban special pentru rapperi. Pe partea din față are text cu imprimeu rezistent și de calitate: "Yes, I am a rapper, no you can't have my autograph.". Este realizat din bumbac, are mânecă scurtă și este foarte confortabil. Poartă-l peste tot și mândrește-te că ești...

59,99 lei

Tricou realizat special pentru M.C. Este fabricat din bumbac, are mânecă scurtă și este comod. Pe partea din față prezintă imprimeu cu textul "...cause to me, M.C. means Move the Crowd". Poartă-l oriunde, mai ales la concerte, iar tricoul tău va fi apreciat de întreaga mulțume.

59,99 lei
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 45 produse