Back to catalog
Filtru de produse:
  • Niciun filtru selectat
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 63 produse

Tricou de bărbați cu imprimeu de un umor dur: "What Are You Gonna Do, Stab Me? - Julius Caesar 44 BC". Poartă-l pentru a atrage atenția celor din jur și bucură-te de calitatea unui imprimeu rezistent pe material de bumbac.

69,99 lei

Tricou în stil hip-hop de bărbați, fabricat din material de bumbac. Are mânecă scurtă și are croială lejeră. Are logo în stil McDonald's și a fost creat special pentru fanii arhi-cunoscutei trupe Wu Tang. Laudă-te cu gusturile tale muzicale purtând acest tricou urban cu logo-ul Wu-Tang Clan.

79,99 lei 69,99 lei

Ține persoanele nedorite la depărtare și poartă tricoul plin de atitudine cu imprimeu text "You Can't Sit With Us", în stil graffiti. Este fabricat din material de calitate, iar imprimeul este rezistent la multe spălări.

69,99 lei

Tricou personalizat cu imprimeu inedit: craniu înconjurat de "natură", realizat în culori vii, contrastante. Reprezintă o idee unică de cadou pentru un prieten apropiat, dar este ideal și pentru tine dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență.

69,99 lei

Știm că doar 3 lucruri te mai țin la suprafață când viața devine complicată: pasiunea față de tot ce ține de spațiu, cafeaua și, bineînțeles, gogoșile.  Tricoul cu imprimeu colorat "AstroDonut" le îmbină pe toate, pentru ca tu să ai parte de tricoul perfect. Pe deasupra, mai e și foarte...

69,99 lei

Tricou de bărbați fabricat din bumbac calitativ și rezistent la multe spălări.  Are imprimeu cu aspect 3D pe partea din față, cu o caracatiță spațială, design obținut prin culori gradate.

69,99 lei

Apreciează o ironie fină și poartă tricoul cu imprimeu contrastant "Your Stupid", scris greșit, pentru un plus de umor.  Are material de bumbac, astfel că te vei simți confortabil în timp ce frustrezi oamenii obsedați de corectitudine din jurul tău.

69,99 lei

Dragostea de gogoși nu poate fi comparată cu nimic, așa că avem o surpriză pentru tine. Poartă un tricou de bumbac cu imprimeu colorat și delicios, care îți va înveseli ziua. 

69,99 lei

Ți se întâmplă des să auzi la cei din jurul tău că dragostea adevărată e greu de găsit. Și totuși cum de ți-a fost atât de ușor să iubești hip-hop-ul așa rapid? Am creat astfel pentru tine acest tricou cu design unicat, cu imprimeu text "One day i'll fall in love with you like my ears did for...

69,99 lei

E firesc ca uneori să simți că ai nevoie de mai mult spațiu. Știm că uneori ai capul în nori și că ai mintea către stele, așa că am realizat pentru tine acest tricou adaptat la starea ta.  Are imprimeu colorat și viu, iar materialul său de bumbac îți oferă confort la purtare.

71,99 lei

Asortează-ți ținuta la mașina ta preferată și poartă cu mândrie tricoul cu imprimeu "Respect Your Elders". Are mânecă scurtă și este realizat din bumbac, pe un tipar clasic și lejer, care-ți va garanta confort la volan.

70,99 lei

Învață să împarți orice și ia exemplu de la Baby Yoda și Pikachu, purtând acest tricou cu filtru vintage.  Poți forma cu ajutorul lui o ținută funny, care va impresiona persoanele din jurul tău. Are mânecă scurtă, croială lejeră, iar materialul din bumbac calitativ va rezista la multe spălări.

73,99 lei

Știm că sunt momente când simți că ai nevoie de un Chill Pill, așa că am creat pentru tine un tricou demn de stările prin care treci.  Poartă-l la o ținută sport și bucură-te de un imprimeu cu nuanțe contrastante, aplicat pe material de bumbac rezistent.

72,99 lei

Descoperă semnificația ascunsă a orei 11:34 purtând acest tricou cu imprimeu cu adevărat inedit. Trebuie doar să-ți întorci puțin capul. Bucură-te de calitate garantată a materialului și de imprimeu rezistent, de culoare contrastantă.

68,99 lei
-50%

Pentru acele zile când simți nevoia să îți maschezi furia cu vorbe politicoase, avem pentru tine tricoul cu imprimeu "Thank You / F$ck You". Comandă-l și bucură-te de material calitativ, însoțit de imprimeu durabil și rezistent. 50% reducere doar la alb, L

69,99 lei 35,00 lei

Îmbină gusturile tale muzicale cu umorul și obține o ținută cu personalitate, plină de haz. Am creat pentru tine tricoul cu imprimeu "Pink Freud - The Dark Side of Your Mom" care va demonstra prietenilor tăi că tu esți cea mai amuzantă persoană din grup.

70,99 lei

Știm că tu #StaiAcasa în această perioadă. Poate deveni plictisitor după câteva zile, iar o tură de shopping online alungă monotonia. Răsplătește-ți răbdarea și ia-ți un tricou imprimat cu dublu înțeles: "Stay Home". Plasează o comandă și lasă-te uimit de confort și calitate.

69,99 lei

Tricou cu mânecă scurtă, fabricat din material de bumbac calitativ, care îți asigură confort la purtare. Pe partea din față are un imprimeu graffiti stilizat, marca stocurban.ro, care te va ajuta să obții o ținută cool.

66,99 lei

Obține o apariție spectaculoasă de Halloween cu tricoul "Scary Night". Este realizat din bumbac rezistent în timp, cu imprimeu pentru seri cu adevărat înfricoșătoare. Îl poți purta chiar și în restul anului, când ai chef să îmbraci ceva comod, cu imprimeu cool.

69,99 lei

Tricou cu imprimeu urban "Astral Dopium", creat special pentru zilele când te simți mai high decât un astronaut. Poartă-l cu încredere și bucură-te de material de bumbac rezistent la multe spălări și imprimeu calitativ. 

69,99 lei

Tricou hip-hop de bărbați confecționat din bumbac. Are mânecă scurtă și a fost realizat pe o croială lejeră. Este creat special pentru fanii arhi-cunoscutei trupe Wu Tang Clan, cu ocazia aniversării a 20 de ani. Laudă-te cu gusturile tale muzicale purtând acest tricou urban cu logo-ul Wu-Tang Clan.

79,99 lei 69,99 lei

Știm că nu te ating mesajele emoționale, așa că am pregătit ceva special pentru tine. Cu material de bumbac, care va rezista mult în timp, și imprimeu mulat pe caracterul tău. Imprimeul "Worry Less and Drink Beer" reprezintă cel mai touchy mesaj motivațional pe care îl vei avea pe tricou. Și...

69,99 lei

Pe o vreme atât de călduroasă, acest tricou îți va da senzația de răcoare, datorită imprimeului său fresh și delicios cu o înghețată colorată pe skateboard. Este fabricat din bumbac de calitate, astfel că pe tot parcursul sezonului de vară nu ai de ce să îți faci griji. Include-l în ținuta ta și...

68,99 lei

Să fii programator nu e ușor, așa că am creat pentru tine un tricou cu imprimeu text în care te vei regăsi pe deplin. Este confecționat din bumbac de calitate, pe care îl poți purta atât la birou, cât și la simplele ieșiri în oraș, unde te poți lăuda cu meseria ta. Comandă-l și arată-le tuturor...

68,99 lei

Propunem acest tricou realizat din material cu adevărat calitativ, de bumbac, tuturor persoanelor care simt și doresc să trăiască LIBER. Recomandăm acest tricou pentru realizarea unei ținute urbane, plină de caracter și spirit românesc.

68,99 lei

Fii gata de luptele cotidiene cu care simți că te confrunți zilnic și poartă cu tărie tricoul "Battle Axes". Materialul de bumbac al acestuia îți va oferi tot confortul de care ai nevoie pe parcursul zilei, iar imprimeul său masculin îți va oferi un boost de încredere.

70,99 lei

Pentru acele dimineți în care te simți ca un zombie, în care găsești cu greu motive să devii mai activ, tricoul "Skateboard Zombie" este perfect. Îți oferă stil și te ajută să construiești o ținută cool și captivantă, în timp ce materialul său de bumbac îți garantează lejeritate.

68,99 lei

Tricou de bărbați cu mânecă scurtă, realizat pe croială lejeră, pe lângă corp. Este fabricat din bumbac de calitate, care lasă pielea să respire.În partea din față are un imprimeu complex cu o maimuță astronaut aflată în spațiu, care va atrage toate privirile din jurul tău.

69,99 lei

Tricou din bumbac, cu imprimeu calitativ pe partea din față cu un iepure la fel de cool ca si tine. Îl poți asorta cu ușurință la orice alte piese vestimentare, iar stilul său va fi ideal pentru ținutele tale urbane.

69,99 lei

Fă-ți zilele mai colorate purtând tricoul "Colourful Damage", cu imprimeu frontal care afișează o bâtă de baseball lovind cu patos un spray graffiti. Tricoul este confortabil și oferă lejeritate la purtare, fiind ideal pentru orice activitate.

69,99 lei
  • Tip afișare
Afișează 1 - 30 din 63 produse