Face Shield/ cagulă/ mască tubulară Harley Quinn

SU-MT010

Acest produs nu mai face parte din oferta StocUrban.ro

Mască tubulară de protecție cu multiple întrebuințări. Aceasta îți oferă stil și protecție împotriva vântului, prafului și a soarelui. Se poate purta în multiple moduri. Nu reține umezeala, se usucă foarte repede și te lasă să respiri cu ușurință.
Este ideală de purtat în drumeții, pe bicicletă, pe ski, motor etc., dar și ca un simplu accesoriu urban cool și cu atitudine.

Mai multe detalii

49,99 lei

Mască tubulară de protecție cu multiple întrebuințări. Aceasta îți oferă stil și protecție împotriva vântului, prafului și a soarelui. Se pot purta în multiple moduri (a se vedea ultima fotografie a produsului). Dată fiind elasticitatea sa, este ușoară și confortabilă, încât nici nu o vei simți. Nu reține umezeala, se usucă foarte repede și te lasă să respiri cu ușurință, fiind realizată din 100% poliester.
Este ideală de purtat în drumeții, pe bicicletă, pe ski, motor etc., dar și ca un simplu accesoriu urban cool și cu atitudine.
Este rezistentă la pete, mărimea universală, model de damă cu dimensiunile 49,5 x 25 cm.
Se poate spăla la mașina de spălat rufe. A NU se călca.

PENTRU TRICOURI

Măsoară în cm lățimea și lungimea unui tricou pe care îl ai deja. Folosește tabelul de mai jos pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită când plasezi comanda.

Citește înainte Politica de Retur pentru a afla dinainte dacă produsul pe care urmează să îl comanzi se poate returna sau nu.

Măsură bărbați 

Lățime

Lungime

Măsură damă

Lățime

Lungime

S 50 cm 69 cm S 41 cm 61 cm
M 53 cm  72 cm M 44 cm 63 cm
L 56 cm  74 cm L 47 cm 65 cm
XL 58 cm 76 cm XL 50 cm 67 cm
XXL 62 cm 78 cm XXL 53 cm 69 cm

Răspuns Ana Maria ("va mai reveni?"):

Mulțumim pentru interesul acordat produselor de pe stocurban.ro. Această mască urmează să mai revină în stocul nostru, însă este cel mai probabil va fi disponibilă și pe alte imprimeuri. Când va reveni, te vom contacta și îți vom trimite pe WhatsApp fotografii cu imprimeurile disponibile. Numai bine!

va mai reveni?

Va mai reveni aceasta masca? Mi-am cumparat acum 3 saptamani de la voi si vrea si sora mea. Va rog sa ma contactati cand revine sau daca mai primiti si alte imprimeuri.

Achizitionat

E foarte misto.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Vezi și alte 3 produse din aceeași categorie: